Over ons

Monique Menge en Bart Stelder

Via de yoga in contact gekomen met Ayurveda waarbij nog duidelijker werd dat we zoveel zelf kunnen doen voor onze gezondheid en welbevinden. Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats. De overtuiging deze ervaring te willen delen, zorgde ervoor om de stap te maken meer te leren over Ayurveda. Studie en stage naar India volgden en, is het toeval?,  Organic India kwam op ons pad.

Organic India, een producent in India van eerlijke en biologische Ayurvedische producten. Het contract met Organic India is getekend op 12 november 2013 en vanaf deze datum is Ayurveda4all officiële importeur en distributeur voor Nederland. Inmiddels hebben we vele honderden vaste klanten die meer dan tevreden zijn smile

Na bijna drie jaar vanaf huis te hebben gewerkt, kwam het moment dat de voorraad te groot werd voor ons huis en zijn we op zoek gegaan naar een fulfilment partner. Per december 2016 is de hele voorraad ondergebracht in de magazijnen van Dimass in Haelen. Dimass is ook de partij die namens ons de verzendingen verzorgt.

Kernwaarden voor ons zijn openheid en eerlijkheid